Home / archiefcentraal / inschrijving golftoernooi raalte gestart

inschrijving golftoernooi raalte gestart

Het toernooi begint om 13.00 uur. Aan de deelnemers wordt gevraagd om uiterlijk 12.00 uur aanwezig te zijn. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens een walking-dinner. Gepaste kleding wordt tijdens het walking-dinner diner op prijs gesteld. Er is plaats voor maximaal 66 personen. De deelnamekosten, inclusief verzorging, bedragen 58 euro. Aanmelding is mogelijk met een mailtje naar raaltegolf@gmail.com. Vermeld hierbij de exacte handicap of GVB. Schriftelijk kan dit eventueel bij Peter Walter, Marktstraat 46 8102 CL Raalte. De deelnamekosten dienen voor 1 september 2018 over te worden gemaakt naar NL08 KNAB 0255 0276 99 tnv P. F. Walter, ovv naam en exacte handicap of GVB. Let op: de inschrijving is pas van kracht zodra het verschuldigde bedrag is overgemaakt.

Lees ook

Gemeentesecretaris Karin Cornelissen weg bij Raalte

RAALTE – Gemeentesecretaris Karin Cornelissen gaat de gemeente Raalte in het eerste kwartaal van dit …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.