Home / archiefcentraal / inloopochtend op de peuterplus groep raalte

Zaterdag 7 juli is er een inloopochtend op de PeuterPlus Groep in Raalte. Zij bieden extra ontwikkelingsstimulering voor jonge kinderen ter voorbereiding op onderwijs. Koffie/thee/limonade staan klaar.

inloopochtend op de peuterplus groep raalte

Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.00 uur en 13.00 uur aan de Raarhoeksweg 34B, op het terrein van Ivoor. De PeuterPlus Groep is te vinden in het witte gebouw vooraan de weg. Tijdens deze ochtend zal het team van de PeuterPlus Groep en de behandelaren waarmee nauw samen wordt gewerkt, aanwezig zijn. Zij informeren de bezoekers over de samenwerking en wat zij voor kinderen kunnen betekenen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.