inloopbijeenkomst over herontwikkeling locatie timmermanshuis nieuw heeten

Het besluit om de locatie Timmermanshuis te herontwikkelen komt voort uit de vraag van de ondernemersvereniging en Plaatselijk Belang naar meer locaties in Nieuw-Heeten voor bedrijvigheid. Zij hebben vorig jaar een oproep gedaan, waarbij belangstellenden voor een woon-werkkavel of sociale woningbouw zich konden melden. 

Op basis van de verkenning is samen het plan gemaakt om de locatie Timmermanshuis te herontwikkelen tot een woongebied met verruimde bouwmogelijkheden voor bedrijfsactiviteiten. Wanneer na een periode van vijf jaar na de start van de verkoop de kavels niet verkocht zijn voor wonen met werken aan huis, onderzoekt de gemeente andere vormen van woningbouw voor de locatie.

Het voorgenomen plan moet nader uitgewerkt worden en voordat die formele procedure start, houdt de gemeente eerst de inloopbijeenkomst. Tijdens de avond is een schets van de concept-verkaveling aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.