Home / archiefcentraal / inloopbijeenkomst over herontwikkeling locatie timmermanshuis nieuw heeten

inloopbijeenkomst over herontwikkeling locatie timmermanshuis nieuw heeten

Het besluit om de locatie Timmermanshuis te herontwikkelen komt voort uit de vraag van de ondernemersvereniging en Plaatselijk Belang naar meer locaties in Nieuw-Heeten voor bedrijvigheid. Zij hebben vorig jaar een oproep gedaan, waarbij belangstellenden voor een woon-werkkavel of sociale woningbouw zich konden melden. 

Op basis van de verkenning is samen het plan gemaakt om de locatie Timmermanshuis te herontwikkelen tot een woongebied met verruimde bouwmogelijkheden voor bedrijfsactiviteiten. Wanneer na een periode van vijf jaar na de start van de verkoop de kavels niet verkocht zijn voor wonen met werken aan huis, onderzoekt de gemeente andere vormen van woningbouw voor de locatie.

Het voorgenomen plan moet nader uitgewerkt worden en voordat die formele procedure start, houdt de gemeente eerst de inloopbijeenkomst. Tijdens de avond is een schets van de concept-verkaveling aanwezig.

Lees ook

Sallandse carnavalsoptochten naar de zomer?

Ronald Nijboer, voorzitter van de Stöppelkaters, wil de kans zo groot mogelijk maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.