huifkartocht naar hoogste punt lemelerberg

Als u niet zo goed te been bent wordt u wel geholpen bij het instappen en de rollator kan eventueel mee in de huifkar. Dan gaat het naar het hoogste punt van de Lemelerberg , waar je normaal niet kunt komen. Teun Heuver zal daar wat vertellen over het landschap en de schapen. Via een route over de berg gaat het daarna naar het restaurant. Bij mooi weer wordt op het terras een kopje koffie met iets lekkers erbij genuttigd. Naar verwachting is de groep rond 16.00 uur weer bij de Schakel. Aan deze tocht zijn geen kosten verbonden.

Als u belangstelling hebt voor deze huifkartocht dan graag even opgeven bij Dina Scholten (tel: 331204).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.