Home / archiefcentraal / hoe ziet de ultieme voorbereiding van een sallands dorpsfeest er uit

hoe ziet de ultieme voorbereiding van een sallands dorpsfeest er uit

De campagne moet vooral gezien worden als een ultieme voorbereiding op het feest en wat ‘de gevolgen’ zijn van het feestweekend. Volgens de organisatie van het feest kan je maar beter goed voorbereid zijn want zoals het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk.

Voorbereiding op het weekend én de dag erna
We kennen allemaal het standaard riedeltje wel: genoeg slapen, genoeg vitamines nemen, taxi regelen etc. Maar de top status wordt pas echt bereikt wanneer je als échte baas aan het feestweekend begint. Met deze PR-campagne verklapt de organisatie de beste tips om je ultiem voor te bereiden. Natuurlijk zit er ook een keerzijde aan zo’n weekend. Zo toont de campagne dit jaar ook de gevolgen van het feestweekend. ‘Hoort er allemaal bij en je kan maar beter goed voorbereid zijn, dan ben je in ieder geval nog in staat noodzakelijke voorbereidingen te treffen’, geeft één van de organisatoren van het Broeklanderfeest aan.

Voorzitter Wouter Maatman beschouwt de campagne als een handige survivalgids. ‘We willen dat iedereen in staat is om alle festiviteiten mee te maken (of zoals wij zeggen: Met Maak’n). We willen onze bezoekers graag goed voorbereiden, maar ook waarschuwen voor de effecten.

De vormgeving van de campagne is in handen van de Broeklandse vormgeefster Anniek Alferink (A2 vormgeving) en het Broeklandse Dsignmakers faciliteerde de bedrukking.

Broeklanderfeest vindt plaats van vrijdag 3 t/m maandag 6 augustus. Het gehele weekend is er gratis entree.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.