historisch festival bij laarman met trekkers op een wipwap

Op het festivalterrein en in het roggeland ernaast staan verschillende demonstraties met historische landbouwwerktuigen op het programma. Daarnaast komen de bezoekers ook verschillende werkende stationaire motoren tegen. In de Tiroler hut is er regelmatig live muziek van het koor Germania uit Heeten en na de middag verzorgt trio Höllenboer uit Luttenberg een optreden. Rond het middaguur maken de oldtimers bovendien een toertocht door de omgeving van Luttenberg. Een unieke gelegenheid om deze voertuigen in beweging te zien en de pruttelende geluiden horen.

Verdere zijn er nog diverse activiteiten/attracties: radiografisch bestuurbare auto’s, balancerende trekkers op een grote wip, demonstraties van een hoefsmid en ritjes in een koets. Tevens is er een braderie en kinderen tot 12 jaar kunnen meedoen met de ‘trekker-slèp’ (op een sleepmat achter een tuinbouwtrekker) of naar de actieve kinderopvang onder professionele begeleiding van ’t Schanebroekie.

Het festival duurt van 10.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro (inclusief bezichtiging van het museum). Kinderen tot 12 jaar onder begeleiding van een volwassene hebben gratis toegang.

Voor meer informatie en het laatste nieuws zie: staging2.delaarman.nl

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.