Home / archiefcentraal / harrie jansen vrijwilliger van de maand

harrie jansen vrijwilliger van de maand

Harrie was de allereerste vrijwilliger op de Stamhoeve. Bij de verbouwing van zeven jaar geleden, van ‘gewoon’ woonhuis naar Noaberhof de Stamhoeve, was hij er al bij. Hij straalde de rust uit, die op dat moment zó welkom was. Hij pakte klussen aan en zei steeds: “Kump allemaal goed!”

Nog steeds is Harrie elke maandag de hele dag te vinden op de zorgboerderij. Als blijk van waardering vanuit de Stamhoeve, is Harrie aangedragen als vrijwilliger van de maand. De vrijwilligersmakelaar van Raalte verraste Harrie met een bezoekje op zijn werkplek. Zij overhandigde hem een oorkonde, een appeltaart van de Parabool en een geluksvogeltje van Magies Glas.

Lees ook

‘Dat het meteen al zo druk zou zijn, hadden wij ook niet verwacht’

Zussen Erna en Emily Poppe aan de Plas in Raalte van start met smaaksalon Peper …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.