harmoniedag in het olsterhof gecombineerd met veteranendag

Voorzitter André Smit: “We wilden dit jaar de veteranen eens extra in het zonnetje zetten. Helaas is het ons niet gelukt om een militaire kapel naar Olst te krijgen, maar toch hebben we een mooi programma.”

Om 14.00 uur trapt de jeugd van de Olster Harmonie de middag af. Rond 15.00 uur volgt het A-orkest van de vereniging met verschillende vlotte nummers. Daarna zullen de slagwerkgroep van de Harmonie, de Wijhese Harmonie en blaaskapel As ’t Spölt, Maj Bli’j wèh (uit Wijhe) hun opwachting maken. Aan het begin van de avond maakt Show en Marchingband DAP uit Apeldoorn een korte rondgang door Olst. Die wordt afgesloten met een optreden in het Olsterhof. Tussendoor vult DJ Wesley de pauzes op. Zo blijft er constant muziek in het park. Daarnaast is de Voertuigengroep IJssellinie tot circa 19.00 uur te gast in het Olsterhof. Die neemt een aantal voertuigen, een boogtent en een noodhospitaal mee.
De dag wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met een rock & roll-show van Them Lewis Boys. Deze band brengt een spectaculair eerbetoon aan Jerry Lee Lewis. Met een traditionele bezetting, bestaande uit piano/zang, elektrische bas, elektrische gitaar en drums, komen alle klassiekers van deze levende legende voorbij. Denk aan: ‘Great balls of fire’ en ‘Whole lotta shaking going on’, maar ook aan recent materiaal van zijn laatste plaat ‘Mean old man’. De band speelt tot 22.00 uur.

De dag wordt ondersteund door vrijwilligers van C.V. Iesselzotten Olst. Zij dragen zorg voor de innerlijke mens. Uiteraard is de toegang gratis.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.