geslaagde presentatie van leven rond de berg geschiedenis van luttenbergers

De oorsprong, verleden en toekomst werden met dit gezelschap weerspiegeld; Luttenberg werd immers 70 jaar geleden voor het eerst beschreven in een akte over grondruil van de bisschop van Utrecht met de heren van Wisch , de toenmalige wereldlijke machthebbers. En de generaties die sindsdien in de Parel van Salland geleefd hebben, werden door de oude en jonge garde vertegenwoordigd. Na enkele woorden van de voorzitter van Luttenberg 700, mevrouw Van Doesburg, vertelden de beide hoofdauteurs; Hennie Vrielink en Herman Holtmaat (Snieder) over het mooie boek, dat ze met hulp van de hele werkgroep in een relatief korte tijd tot stand hebben gebracht. Het resultaat mag er zijn: een prachtig kijk-lees-en bladerboek. De liedjes van Höllenboer en het sfeervolle filmpje van Gerben Bakker over Luttenberg maakten de middag tot een gevarieerde bijeenkomst. En omdat hij er toch was, droeg Monseigneur Woorts samen met vicaris Cornelissen daarna de mis op in de naastgelegen kerk.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.