geslaagd kringkampioenschap ponys in heeten

Ook de eigen leden van Ponyclub Heeten hebben goed gepresteerd. In de dressuur heeft Benthe Meijerink een sterke selectie gereden met haar pony’s Burghoeve’s Plot Bleu en Joyce Bevs. Met Burghoeve’s Plot Bleu behaalde zij de kampioenstitel in het M1-DE. Met Joyce Bevs won ze het reserve kampioenschap in het M1/M2-C. Mirte Kogelman heeft met Golden Spirit het reserve kampioenschap in de klasse M1/M2-AB veroverd en zij heeft zich ook gekwalificeerd voor de provinciale regiokampioenschappen.

Dit jaar werd voor het eerst ook een Bixie kampioenschap verreden. Noor Hekking en Al Capony hebben daarbij laten zien wat ze kunnen. Noor wist zowel in het A-springen als in de A-dressuur het kampioenschap te behalen. Hiermee is zij afgevaardigd naar de Overijsselse Regiokampioenschappen.

Naast de behaalde titels hebben de volgende leden eveneens een afvaardiging naar de Regiokampioenschappen op zaterdag 28 juli in Ootmarsum behaald. In de dressuur zijn Maud Lokate met Willem-Alexander du Vi (L1-DE) en Odile Kolkman met Saffier (M1-DE) afgevaardigd en in het springen Mirte Kogelman met Golden Spirit (B-AB), Chantal Schurink met Beentjesgraven Bartje (B-DE) en Odile Kolkman met Saffier (L-DE).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.