fotos drukbezochte concours van de bergruiters in hoonhorst

Foto’s: Johan Bokma

De organisatie kijkt tevreden terug op dit sportieve evenement. Een evenement die niet mogelijk zou zijn geweest zonder de medewerking van vele vrijwilligers, gemotiveerde leden, de grondeigenaar en vele sponsoren. 

Uitslagen
Aniek Schraa heeft met haar paard Mystery Guest de Vechtdal Dresuur Cup gewonnen. Van alle deelnemers die mee hebben gedaan bij de wedstrijden van de Vechtruiters Dalfsen de Heideruiters Ommen en de Bergruiters Hoonhorst was zij met haar paard uiteindelijk het hoogst geplaatst. Deze dressuurcompetitie werd mede mogelijk gemaakt door hoefsmid Arjan Kin uit Hoonhorst.

Bij de pony’s heeft Nadieh Rens uit Avereest deze mooie prijs in ontvangst mogen nemen. Bij het springen was Jan Diepman van de Bergruiter oppermachtig in de klasse M en de klasse Z/ZZ. Het B-springen is gewonnen door Anouk Elshof. Het L-springen door Anouk van de Brink. Bij de pony’s deden o.a Vince Nanning, Remy Aerts en Justin Zwartjens goede zaken bij het springen. Van de Bergruiters hebben Sofie Diepman, Emely Gordon en Ruth Schilder zich in de prijzen gereden.

Fotograaf Johan Bokma was aanwezig en maakte foto’s. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.