Home / archiefcentraal / fietsvertier voor jong en oud tijdens sallands mooiste

fietsvertier voor jong en oud tijdens sallands mooiste

Na afloop konden de deelnemers uitpuffen in het wielercafé. De organisatie had daar kleine zwembadjes neergezet, die voor de nodige verkoeling zorgden. Ook stond er dit jaar weer een Dikke Banden Race op het programma, een wedstrijd voor kinderen die de wielersport nog niet actief beoefenen. Bloedfanatieke jongens en meisjes van 7 tot en met 12 jaar verschenen aan de start op het Kerkplein. Op hun eigen ‘normale’ fiets, met een helm op en in fietstenue waanden zij zich even echte wielrenners. Door de straten vaan Haarle gingen ze samen de strijd aan.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.