feestelijk openingsweekend op ons boerenerf in lemelerveld

Het maisdoolhof is dit jaar weer totaal anders. De nieuwe route zorgt ervoor dat je weer flink kunt verdwalen, maar ook de nieuwe opdrachten zorgen voor actie en plezier. Daarnaast is de speelweide uitgebreid, zodat de kinderen na het dwalen nog meer kunnen spelen.

Tijdens de Boer’n Xpeditie gaat elk kind op pad met zijn of haar eigen boerenpaspoort. Dit boerenpaspoort hebben bevat leuke opdrachten, spelletjes en weetjes over de boerderij! Ook zijn er weer nieuwe (educatieve) spelletjes te ontdekken onderweg.

Iedereen die tijdens het openingsweekend naar het boerenerf komt, maakt kans op een leuke prijs! Ook zullen er extra speelactiviteiten zijn voor de kinderen, zoals o.a. een springkussen, skelters en een kleurplaatwedstrijd. Bij de uitgang zullen alle kinderen nog wat lekkers ontvangen.
Speciaal tijdens deze zomer is er de zomerdeal! Voor 6,50 euro per persoon kun je op Xpeditie over de boerderij én speuren in het maisdoolhof. E

‘Op ons Boerenerf’ is vanaf 14 juli dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Daarnaast worden er in september spooktochten georganiseerd. Beleef het doolhof op een griezelige manier. ‘Op ons Boerenerf’ is gevestigd aan de Vilstersestraat 28 in Lemelerveld.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.