eerste editie van de beer and snack run in nieuw heeten

Lyon Hutten, Henrico van Tilburg en Rut Scholten zitten namens de Hekk’nsluuters in de commissie, die zich bezig houdt met de Beer & Snack Run. “Het is een ludiek evenement voor iedereen van 18 jaar en ouder. Deelnemers hoeven het rennen niet serieus te nemen, maar dat mag natuurlijk wel. Je kunt de afstand gewoon in je eigen tempo lopen, dus ook niet-geoefende deelnemers kunnen meedoen en de route afleggen.”
Er is plek voor 111 deelnemers en 11 VIP-deelnemers. Henrico van Tilburg (grijnzend): “De VIP-deelnemers hebben het helemaal voor elkaar, want zij worden vervoerd van drinkpost naar drinkpost. Zij hoeven geen sportieve prestatie neer te zetten. Wie wil dat nou niet?”

Hutten en Scholten vullen aan: “De bedoeling is dat deelnemers er maximaal één uur over doen. We hebben prijzen voor de snelste man en vrouw, maar ook voor de langzaamste man en vrouw. Lui zijn is tenslotte ook een kwaliteit.”

Meer informatie en inschrijving via staging2.hekknsluuters.nl. Ook op de dag zelf kan men zich tussen 13.00 en 13.45 uur nog opgeven. Aanvang is om 14.00 uur.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.