Home / archiefcentraal / dvd luttenbergse revue in voorverkoop

dvd luttenbergse revue in voorverkoop

Kopers krijgen bij de COOP een tegoedbon voor de DVD. Deze kunnen ze van 4 tot en met 8 augustus ophalen in Elckerlyc, tijdens de uitzending van de Luttenbergese Top 700. Die hele week is er een DJ aanwezig en de uitzending is live op de radio.

Voor het zover is staat op vrijdag 27 juli eerst nog de slotavond van de Revue op het programma. Iedereen die heeft meegeholpen aan dit evenement is welkom in Elckerlyc. Aanmelden kan via irenevandervegte@hotmail.com.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.