Home / archiefcentraal / drukte en gezelligheid op het boskamp zomerfestival

drukte en gezelligheid op het boskamp zomerfestival

Foto: Annet van Raalten

Op donderdagavond was de aftrap van het feest. Ruim 300 deelnemers deden mee met een pubquiz in de tent. Vrijdag gingen kinderen met elkaar de strijd aan in een spectaculaire fietscross, zelfs de allerkleinsten konden meedoen met een zijwieltjesrace. Ook in het weekend was het programma bomvol. De tonnenrace en zeskamp trokken veel bezoekers naar het dorp. Tijdens de familiedag op zondag was het Oud Hollands gezellig, de bezoekers herbeleefden oude tijden met leuke spelletjes zoals sjoelen en schieten.

Lees ook

Film, muziek en cabaret in Lommerrijk en Hoftheater

LUTTENBERG – Er is het komende weekend weer van alles te beleven in amfitheater het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.