deurhorren voor hospice van kluszon en familie blom

“Ik werd een tijdje terug benaderd door Bernard Blom”, vertelt Rudi van Breen, samen met Geert Reimert eigenaar van Kluszon. “Bernard vertelde mij dat hij het bestuur van Hospice de Cirkel had gevraagd of hij nog wat extra’s kon doen als bedankje voor de goede verzorging die ze aan zijn moeder hadden gegeven. Riek Martens en Klaas Koekkoek van Stichting de Cirkel hoefden hier niet lang over na te denken en vertelden Bernard dat ze al langer de wens hadden om de kamers van horren te voorzien. Dit paste echter nog niet binnen de financiële mogelijkheden en een kleine bijdrage hierin zou wel welkom zijn.”

“Ik wilde er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het dan niet bij een bijdrage zou blijven, maar dat alles dan ook in een keer helemaal compleet zou zijn”, vertelt Bernard op zijn beurt. “En daarom belde ik Rudi. Volgens mij belde ik op het juiste moment, want hij was direct heel enthousiast.”|

“Ja klopt”, zegt Van Breen. “We hadden hier intern al besloten dat we in verband met het 20-jarig bestaan van KlusZon iets extra’s voor de gemeenschap wilden doen. Toen Bernard mij voorstelde het hospice te helpen, vond ik dat meteen een erg geschikt doel. Ik had al vaker positieve verhalen van mijn broer Alfons gehoord. Hij komt als uitvaartleider vaak in contact met het Hospice. We hebben direct een afspraak ingepland om alles ter plekke te bekijken en hebben tijdens dat bezoek dan ook direct de toezegging gedaan om de horren gratis aan te bieden.”

“We zijn er heel blij mee”, zegt Klaas. “Het is zo belangrijk dat er mensen zijn die ons willen steunen want de vergoedingen die we van de overheid krijgen zijn zo minimaal dat we daarmee nauwelijks de vaste lasten mee kunnen betalen. Voor iets extra’s zijn we echt afhankelijk van donaties.”

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.