Home / archiefcentraal / de zwarte cross beleef je met rtv oost

de zwarte cross beleef je met rtv oost

Vorig jaar trok dit grootste meerdaagse festival van Nederland ruim 220.000 bezoekers. Naast motorcross en stunts, staat het festival bekend om humor, theater, muziek en spektakel. Het Zwarte Cross Festival heeft meer dan 25 muziek- en theaterpodia en diverse themaweides met een zeer gevarieerde programmering.

Zwarte Cross-gangers gezocht
Heb jullie je tent en slaapzak al ingepakt? Is de caravan al beschilderd? De gezamenlijke t-shirts al besteld? RTV Oost verslaggeefster Madelien Jansen volgt Overijsselse vriendengroepen op weg naar en tijdens de Zwarte Cross. Sta jij ook met je vrienden op de camping en wil je je verhaal delen met ons? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 – 11 12 46 80.

Op Radio Oost, de RTV Oost Facebook-pagina en www.rtvoost.nl/zwartecross  hoor en zie je van donderdag tot en met zondag de hele dag door de belevenissen vanaf het festivalterrein. Op TV Oost zie je elke dag om 18.30 uur een samenvatting.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.