dark poolparty bij de tippe

De eerste editie heeft als thema ‘Dark Poolparty’ meegekregen. Lekker loungen en zwemmen in het donker met sfeerverlichting rondom het zwembad. De organisatie zorgt voor genoeg actie in en om het zwembad. Een stormbaan en opblaasbare figuren liggen in het water. Het terrein wordt sfeervol aangekleed met een aantal buitenkachels van Sjaak Klein Herenbrink van Kustom Fire Pits.

De voorverkoop is gestart. Tickets kunnen tot 5 juli worden gekocht bij zwembad De Tippe, zwembad Tijenraan en De Smulbaai. Een ticket kost 10 euro (abonnementhouders 7,50 euro). Dat is inclusief een snack en twee consumpties. Daarnaast zijn ter plekje muntjes te koop voor frisdrank.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.