csi salland gaat verder als nationaal indoor salland

Foto: FotoTrailer

Manege Bartels in Mariënheem blijft van 4 tot en met 7 oktober dus ongewijzigd het decor voor springsport. Dit jaar toegankelijk voor topruiters, maar tevens voor regioruiters van B tot en met 1.40m niveau.

“We hebben met het bestuur de balans opgemaakt en zijn tot de conclusie gekomen dat we dit jaar niet in de positie zijn om een internationaal evenement te organiseren. De ongelukkig verlopen editie 2017 en de nog steeds niet afgewikkelde financiële gevolgen daarvan zijn daar debet aan geweest. We hebben CSI Salland zes jaar lang in de accommodatie in Mariënheem georganiseerd. Als organisatie wil je in kwalitatief opzicht iets toevoegen aan de wedstrijdagenda. Het is ons de afgelopen jaren gelukt om telkens iets meer te bieden, zoals een extra rankingproef en mooiere aankleding. Hoewel het er aanvankelijk op leek dat een en ander in goede harmonie met de tentenbouwer zou worden opgelost, heeft de discussie met zijn verzekeraar ertoe geleid dat de schade nog altijd niet is afgewikkeld, waardoor we met een groot financieel tekort te kampen hebben. Dan zit een nieuw evenement met een grote prijzenpot er simpelweg niet meer in”, aldus de voorzitter.

“Wij denken echter dat we met dit besluit ruiters, vrijwilligers en liefhebbers van paardensport toch een aantrekkelijk evenement kunnen bieden. Het doel blijft een topevenement te organiseren dat mooie sport faciliteert en gezelligheid brengt. Dat achten wij mogelijk op ieder niveau.”

De organisatie is momenteel druk bezig met het samenstellen van een wedstrijdprogramma. Meer informatie en overig nieuws is vanaf heden te vinden op staging2.nisalland.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.