cda naar kansen waterstofgas in overijssel

“We hebben als CDA- fractie begin juli een interessant werkbezoek gebracht aan Cogas in Almelo. Tijdens dat bezoek werd duidelijk dat Cogas geïnteresseerd is in een pilot met waterstofgas in een bestaande woonwijk. Wij zijn als fractie erg blij met zulke signalen uit de markt en willen graag van de provincie weten of zij bereid zijn hieraan mee te werken. Om de discussie over op welke manier deze vorm van energie een bijdrage gaat leveren aan de klimaatdoelen moeten we wel eerst goed weten waar we het over hebben. Ik heb deze vragen gesteld om helder te krijgen wat de mogelijkheden zijn in Overijssel”, aldus Bouwien Rutten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.