cda dertigers netwerk krijgt nieuwe voorzitter

‘Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen jaren en de mooie activiteiten die georganiseerd zijn. Er is nieuw leven geblazen in het netwerk in onze provincie en naast een harde kern weten we ook steeds nieuwe mensen aan te trekken.’ geeft Lisanne Spanbroek aan. Zij is inmiddels aan de slag gegaan als vicevoorzitter bij het landelijke CDA Dertigersnetwerk en blijft de activiteiten in Overijssel bezoeken. Haar opvolger is het Hardenbergse raadslid Piet-Cees van der Wel tevens campagneleider van CDA Overijssel. ‘Ik heb er heel erg veel zin in en zie vooral uit naar de ontmoetingen met elkaar. Waarin we discussiëren over de politiek van vandaag en morgen, maar het vooral ook gezellig hebben met elkaar.’

Als jochie van zestien jaar schreef hij zich in voor het CDA en haar jongerenvereniging. ‘Ik zeg wel eens: Het lidmaatschap van het CDA kun je niet opzeggen. En zo voel ik dat ook echt. Het CDA zit in je bloed, in je DNA. En dat verloochen je niet. Hoe oneens je het soms ook kunt zijn met beslissingen. Even slikken en weer doorgaan. Je verantwoordelijkheid nemen. Door van binnenuit verandering proberen te creëren.’

Activiteiten van het Dertigers Netwerk zijn toegankelijk voor (niet-) leden tot en met 39 jaar en vinden verspreid door de provincie plaats. Ben jij of ken jij iemand die zijn of haar deuren wil openen voor een delegatie van De Dertigers? Neem dan contact op met Piet-Cees van de Wel via pietcees@studuo28.nl of 06-15566680 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.