burgemeester dadema bezoekt 60 jarig bruidspaar prins zandman

Dhr. Prins is 85 jaar en geboren in Dalfsen-Ankum. Mevr. Zandman is 84 jaar en komt uit Lemelerveld. Ze ontmoetten elkaar op de zangvereniging op 16 en 17-jarige leeftijd. Na zes jaar verkering, zijn ze getrouw in Lemelerveld. Eerst hebben ze daar twee jaar gewoond, voordat ze naar Heino kwamen. Dhr. Prins was automonteur en werkte bij garagebedrijf Van Dijk in Heino. Mevr. Prins was huisvrouw en mantelzorger. Zorgen is een groot motto in hun leven en dat is het eigenlijk nog steeds.

Het huwelijk van beiden bracht ze vier kinderen en zes kleinkinderen. 

Zolang ze elkaar al kennen zitten ze op een zangkoor, waar ze nog veel plezier aan beleven. Tuinieren is voor hun ook een hobby. Zowel de bloemen en groentetuin wordt, met een beetje hulp van de kinderen, onderhouden. Ze hopen  dat, zolang de gezondheid het toelaat, ze op zichzelf kunnen blijven wonen aan de Vlaminckhorstweg. Ze zijn blij en dankbaar dat ze hun diamantenhuwelijk kunnen vieren met kinderen, kleinkinderen, familie en vrienden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.