burgemeester dadema bezoekt 60 jarig bruidspaar geert gerner en mien meijerink

Geert (85) is geboren en opgegroeid in Dieze in Zwolle en naast het helpen op de boerderij werkte hij bij Melkfabriek de Eendracht waar hij o.a. melklessen gaf. Mien (84) is geboren en getogen in Mariënheem en was ‘in betrekking’ in Zwolle op een boerderij waar het hard werken was. Op de Zwolse kermis sloeg de vonk over en kregen ze verkering. Na hun huwelijk hebben ze eerst negen jaar in Spoolde in Zwolle gewoond en zijn drie kinderen geboren. In 1967 vertrok het gezin naar Mariënheem om het familiebedrijf Meijerink-Boxebeld over te nemen. Ze wonen daar nog steeds en genieten elke dag volop van alles om hen heen. Dit mooie jubileum wordt later in het jaar gevierd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.