boerderij verwendag in lemelerveld

Bij het startpunt van de route krijgt men een koe-die-bek onder andere gevuld met boerenmunten. De munten kunnen worden ingeleverd bij de boerderijen die deelnemen aan de route, in ruil voor een verwennerij. Deze kan bestaan uit; een gastvrije ontvangst met consumptie en rondleiding, een proeverij met streekproducten, een bijzondere boerenactiviteit of het zelf bakken van de allerlekkerste boeren-pannenkoeken.

De Bergboeren-route van 32 km start tussen 9.30 uur en 10.30 uur. De kosten bedragen 12,50 p.p. Kinderen t/m de lengte van een pakje stro mogen gratis mee. De dag eindigt om 17.00 uur i.v.m. de werkzaamheden op de boerderijen. De start is bij Boerderij De Meulenhorst aan de Achterbroekweg 1 (7731 PN) in Ommen.

Extra informatie over de route en het verwenprogramma is te vinden op de site staging2.deboeralsgastheer.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.