al 10 000 kaarten voor nieuw seizoen hoftheater verkocht

Van de ruim 75 voorstellingen zijn er op dit moment elf uitverkocht. Voor het theatercollege geluk van Guido Weijers, de concerten van Van Dik Hout en Slagerij van Kampen en de cabaretvoorstellingen van Helligen Hendrik en Lenette van Dongen zijn nog maar enkele kaarten verkrijgbaar. Voor de voorstellingen van Erik van Muiswinkel, Arie & Silvester, Roué Verveer, The Voice of Holland-winnaar Jim van der Zee, Stef Bos, 3JS en vele anderen zijn nog wat meer kaarten beschikbaar.

Van 11 juli tot 5 september is de theaterkassa van het HOFtheater gesloten. Kaarten zijn online verkrijgbaar via staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.