zangeres ellen jannink uit olst brengt nieuwe single uit

“Ik was al druk bezig met een opvolger voor mijn vorige single ‘Jij gelooft in mij’ toen Frank Swenne mij belde en zei: ik heb denk ik wel wat moois voor jou!”, aldus Ellen Jannink. Swenne, die normaal gesproken de clips maakt, maar daarnaast ook nummers schrijft, stuurde daarop een ingezongen gitaarlijntje en Ellen was direct enthousiast.

Daarna zag de zangeres uit Olst het nummer ‘Overdoen’ uitgroeien tot haar perfecte single. Met het gitaarlijntje zijn Ellen en Frank naar Arjan Venemann en Marcel Fisser gegaan om met z’n allen het nummer verder uit te werken. “Mooi om een nummer zo samen ‘geboren’ te zien worden tot een lekker ‘catchy’ zomernummer!”, vertelt Ellen.

De mooie samenwerking heeft nu als resultaat dat er deze week weer een typische Ellen Jannink single uitkomt. “De single ‘Overdoen’ sluit goed aan bij de vorige drie singles. Dezelfde stoere gitaarlijn zit erin en het is wederom een eigen liedje.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.