Home / archiefcentraal / wijhe 92 zoekt voetbalvrouwen

wijhe 92 zoekt voetbalvrouwen

Meisjes en vrouwen die van voetbal houden, kunnen een keer gratis meetrainen. Er zijn sowieso nieuwe speelsters welkom voor het Dames 1 team (vanaf 18 jaar). Dat team traint op woensdagavond en speelt haar wedstrijden op zondag. Ook is er een 7 tegen 7-team voor vrouwen vanaf 25 jaar. Zij trainen ook op woensdag en spelen midweekcompetitie op een half veld.

Wijhe ’92 heeft daarnaast een MO15 en MO17 team. Meisjes onder de 15 jaar spelen tussen de jongens, maar bij voldoende animo kan er een meidenteam worden gestart bij de jongste jeugd. Meer informatie? Neem dan contact op Miranda Tiebot, coördinator damesvoetbal senioren via mired001@gmail.com

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.