waterbeestjesexcursie van ivn de grutto

De deelnemers halen met een netje allerlei soorten waterbeestjes uit het water en zoeken vervolgens de namen van de dieren op. De beestjes worden uiteindelijk weer teruggezet in het water. Kinderen kunnen zelf een schepnetje en een witte bak of emmertje meenemen, maar de leden van de Grutto nemen ook een aantal schepnetjes mee. De activiteit duurt van 13.00 tot 14.30 uur. De locatie is nog niet helemaal zeker: of in het waterwingebied aan de Boerlestraat in Wijhe of bij het infocentrum in Den Nul. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro. Er kunnen maximaal twintig kinderen meedoen. Aanmelding bij Michiel Faber via: jeugd@ivn-wijhe-olst.nl. Graag met vermelding van het aantal kinderen, leeftijd en telefoonnummer. Bij opgave wordt de definitieve locatie bekend gemaakt.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.