wandelvierdaagse in heeten

De start is telkens tussen 18.00 en 18.30 uur op het terrein van woon- en zorgcentrum Stevenskamp. Alleen op donderdagavond is de start om 18.00 uur. Dit in verband met de feestelijke intocht op het Dorpsplein. Voor kinderen tot en met 8 jaar is begeleiding verplicht. De dagelijkse route meet ongeveer 5 kilometer.

De Zonnebloem en Heeten Sportief hebben op maandag 18, dinsdag 19 en donderdag 21 juni rolstoelwandeltochten (4 kilometer) uitgezet voor de bewoners van het woon-en zorgcentrum Stevenskamp. Verzamelplek is de recreatiezaal van het woon- en zorgcentrum. Ouderen die goed ter been zijn kunnen ook mee wandelen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.