Home / archiefcentraal / wandelvierdaagse in heeten

wandelvierdaagse in heeten

De start is telkens tussen 18.00 en 18.30 uur op het terrein van woon- en zorgcentrum Stevenskamp. Alleen op donderdagavond is de start om 18.00 uur. Dit in verband met de feestelijke intocht op het Dorpsplein. Voor kinderen tot en met 8 jaar is begeleiding verplicht. De dagelijkse route meet ongeveer 5 kilometer.

De Zonnebloem en Heeten Sportief hebben op maandag 18, dinsdag 19 en donderdag 21 juni rolstoelwandeltochten (4 kilometer) uitgezet voor de bewoners van het woon-en zorgcentrum Stevenskamp. Verzamelplek is de recreatiezaal van het woon- en zorgcentrum. Ouderen die goed ter been zijn kunnen ook mee wandelen.

Lees ook

Avondje improvisatiecabaret in Podium Heino

HEINO – Cabaretgroep Beperkt Houdbaar brengt op vrijdag 5 november de voorstelling ‘Canvas’ op de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.