walkandtalk in bibliotheek raalte

Het is een kans die werkzoekenden te vaak laten liggen, vindt Hanneke van Stigt Thans. ‘Mensen zijn soms te bescheiden, zijn zich er gewoonweg niet bewust van wat ze te bieden hebben, of weten niet goed wat nu echt waardevol is voor een werkgever. Maar als jij het niet weet over te brengen, hoe kan een werkgever dan weten dat het er is? Op die manier gaat een baan aan je neus voorbij, terwijl je er mogelijk heel geschikt voor bent.’

Hanneke van Stigt Thans is interim-recruiter en loopbaanadviseur. Ze schreef het boek Solliciteren voor starters en heeft haar eigen bedrijf IKbv (staging2.ikbv.nl), waarmee ze jarenlange ervaring met sollicitatieprocessen heeft opgedaan. Tijdens de Walk&Talk van maandag 11 juni zal ze je praktische tips en inzicht geven: hoe kun jij de waarde die jou echt onderscheidt voor die ene baan, optimaal overbrengen op een werkgever of recruiter? Want daardoor vergroot je je kansen op een positief gesprek en op dé baan.

Praktische informatie
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden. Je krijgt er elke maand actuele informatie over solliciteren én tips en ervaringen van anderen. Elke tweede maandag van de maand om 9.30 uur in de Bibliotheek Raalte. Het is positief, gratis en voor iedereen die (ander) werk zoekt.
Aanmelden heeft de voorkeur, maar is niet verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar Jeny Flim via jeny.flim@bibliotheeksalland.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.