Home / Algemeen / volksdansen tussen de rockn rollers

volksdansen tussen de rockn rollers

Zo kon men op de parkeerplaats bij Taveerne Tivoli, dat het epicentrum vormde van het programma, kijken naar de verrichtingen van skaters, kunstenaars, een kapper en Ralda, dat tussen al dat ‘moderne’ cultuurgeweld enkele volksdansen uit andere culturen presenteerde. Bovendien kreeg de Pontiac van Rienk Jonker van Taveerne Tivoli een restyling van kunstenaar Berndz. Daarnaast was er een kunstroute langs diverse ateliers uitgezet. Bij de opening van de WAK, vorige week woensdag, kwam zelfs Piet Paulusma nog even langs. ‘Oant Moarn!’ 

Lees ook

Herman Engberink na verkiezingen niet terug als wethouder

OLST-WIJHE – Herman Engberink is na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 niet beschikbaar voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.