vijftiende editie van kunst van hier tot ginder

Onderweg komen de deelnemers beeldende kunst en theatervoorstellingen tegen op bijzondere locaties. Dit jaar zijn dat (historische) boerenerven, statige bomenlanen, een kwekerij, een kapschuur, een prachtige tuin en kleine dorpen. Het hart én startpunt van de route is Okkenbroek. Bezoekers kunnen echter ook op elk willekeurig punt van de route starten. De route meet ongeveer 25 kilometer, maar voor gezinnen met kleine kinderen is er een verkorte route van 14 km. Op iedere locatie is het programmaboekje gratis te verkrijgen. Met onder meer de route, informatie over de speeltijden van de voorstellingen, achtergrondinformatie over de kunstenaars en hun werk.

Dit jaar realiseert Marianne Lammersen architectonische elfenbankjes aan de bomen en kunnen volgens Willem de Haan bezoekers uit de Randstad met de metro op de Eekteweg komen. Faboloka speelt een poëtische voorstelling en Duo Berlingo laat de thema’s speelsheid en kameraadschap zien. En natuurlijk is er amateurtheater in Okkenbroek zelf.

Beide dagen kan men tussen 10.30 en 17.30 uur langs bij de verschillende locaties. De deelnamekosten bedragen 2,50 euro (kinderen tot en met 12 jaar gratis). Zie verder: staging2.kunstvanhiertotginder.nl. De organisatie van het evenement is in handen van Stichting Kunst van hier tot Ginder Okkenbroek en Kunstenlab Deventer.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.