vijfde editie van bathmen on the beach

Net als de voorgaande jaren zijn er weer drie categorieën: promotieklasse en hoger; de eerste en de tweede klasse en tenslotte de derde en vierde klasse met de recreanten. In de promotieklasse en hoger wordt twee tegen twee gespeeld. In overige klassen is dit drie tegen drie. Deelname aan het toernooi kost 25 euro per team (voor de barbecue wordt 12,50 euro per deelnemer extra gevraagd). Het aanmeldformulier is te vinden op staging2.bathmenonthebeach.nl. Ingevulde exemplaren kan men mailen naar bathmenonthebeach@gmail.com. De aanmelding is pas definitief als de organisatie het inschrijfgeld heeft ontvangen. Aanmelden kan t/m 15 juni. Op de eerder genoemde site zijn ook de toernooi- en de spelregels (die van de Nevobo) te vinden. Voor meer informatie mail naar bathmenonthebeach@gmail.com.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.