vijf jaar optiek monique de tijd is voorbijgevlogen

Toen ze boodschappen aan het doen was in Olst, kwam ze het pand tegen. Het stond al een tijdje leeg en was voor Monique de ideale plek om haar eigen bedrijf te beginnen. Nadat het pand een grondige opfrisbeurt had gekregen, mocht ze haar eerste klanten verwelkomen. Het begin was wel even wennen. “Ik moest alles zelf ontdekken, had geen collega’s en in het begin vind je alles leuk”, vertelt Monique. Er stonden allerlei vertegenwoordigers voor de deur en ‘nee’ zeggen was even wennen. Bovendien was het even omschakelen, aangezien ze daarvoor drie dagen in de week voor een baas werkte. “Maar als het voor jezelf is, geeft het energie”, vertelt ze trots. 

Nu, vijf jaar later, kijkt Monique tevreden terug. Ze heeft veel vaste klanten die niet alleen uit Olst, maar ook uit de omliggende dorpen en zelfs uit Deventer naar haar winkel komen. “Als je mensen leuk helpt, komen ze weer terug.” Bovendien is haar winkel goed bereikbaar en kunnen klanten voor de deur parkeren. Naast brillen verkoopt ze inmiddels ook horloges en sieraden. Bovendien komt er eens per maand een audicien naar haar zaak. Monique kijkt positief naar de toekomst: “Plannen om uit te breiden heb ik niet, zoals het nu is gaat het goed. Het allerbelangrijkste is en blijft tevreden klanten.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.