vier teams van atc wijhe kampioen

Senioren
Het eerste mixteam van de zaterdag werd overtuigend kampioen in de Derde Klasse door met 4-1 van Nijverdal te winnen. Zij wonnen alle wedstrijden en eindigden met vier punten voorsprong.

Het eerste herenteam van de zaterdag liep vorig jaar nipt het kampioenschap mis. Dus waren ze er extra op gebrand om dit jaar wel kampioen te worden. En dat deden ze zaterdag door met 5-0 te winnen van Lettele. Zij wonnen alle wedstrijden en werden ook met vier punten voorsprong kampioen in de Vijfde Klasse.

Het team van de zondag landelijk (speelsterkte 8&9) werd zondag kampioen door met 2-0 te winnen van Pelikaan (Zwolle). Zij eindigen gelijk in punten met PAF 1 (Zwolle), maar TC Wijhe wist de onderlinge wedstrijd te winnen.

Het eerste mixteam bestaat uit: Maake Nijland, Rianne Hogeslag, Mariska van Zanten, Roy Hannink, Daan Koerhuis en Alexander Westenbrink.
Het 1e herenteam bestaat uit: Mark Nijkamp, Martijn Endeman, Mark Liefers, Tjade van der Snel en Maarten Nijland. Het zondagteam bestaat uit: Thea en Herman Zwijnenberg, Mariëlle Groot Koerkamp, Harrie Geerligs, Loes Kerkdijk, Bregtje Kuppens en Hans Groot Koerkamp.

Jeugd
Vorige week werd bij de jeugd het ‘Groen-2 team’ al kampioen. Het ‘Oranje-2 team’ (Katie Marsh, Philou Stevens, Marthe Schalkwijk, Roemer Hilarides, Joy de Lorme, Anouk ten Klooster en Rowan Huisman) won alle wedstrijden, maar werd net geen kampioen. Het ‘Groen-1 team’ (Puk Nijkamp, Bluff de Lorme, Daantje van Zanten, Luna Herder, Jorn Nijland) leverde ook een mooie prestatie door tweede te worden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.