verslingerd aan salland thema van nieuwe promotiecampagne

Salland heeft bezoekers, maar ook de eigen bevolking namelijk veel te bieden, zo vertelde de in Broekland wonende Toering; in Salland zitten hartelijkheid, samenwerking, ongedwongenheid, kleinschaligheid en veelzijdigheid ingebakken. “Hartelijk en samen, zo kun je dat DNA van onze streek samenvatten, sterk gestoeld op een agrarisch georiënteerde cultuur en natuur en voornamelijk katholiek gedachtengoed. In ons plattelands-DNA zitten gebruiken, feesten en taal, kleinschalig agrotoerisme, gastvrije ondernemers en evenementen met een groot lokaal en gemeenschappelijk draagvlak en gemeenschapszin met veel muziek.”

“Als je eenmaal in Salland bent, moet je dat alles ook daadwerkelijk kunnen voelen en beleven. Dat betekent meer zichtbaarheid creëren door de routing te verbeteren, de goede bereikbaarheid beter te benoemen en behalve de huidige welkomstborden bij de toegangswegen van Salland ook onze Salland-vlaggen bij ondernemers en op markante plekken te plaatsen”, zo vertelde Toering. Belangrijk is ook het uitdragen van Salland door ondernemers en bij evenementen. Er komt daarom een ‘toolkit’ met daarin onder meer de Salland-vlag, routeproducten en het Salland-logo, maar ook speciale werksessies met regionale bestuurders en ondernemers uit alle betrokken sectoren; van recreatie tot toerisme, van cultuur tot landbouw en van natuur tot sport om nieuwe toeristische en recreatieve producten te ontwikkelen zoals nieuwe slingers door Salland. Dat kan in de letterlijke zin zoals bijvoorbeeld nieuwe fietsroutes, maar ook in de figuurlijke zin van het verbinden van bijzondere producten en ondernemers.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.