Home / Algemeen / verkeersenquete gemeente olst wijhe

verkeersenquete gemeente olst wijhe

Vanwege het beperkte aantal aanwezigen bij de informatieavond is in de bijeenkomst van de Begeleidingsgroep van 23 mei afgesproken om ook de mensen die niet aanwezig waren bij de informatiebijeenkomst de gelegenheid te geven de enquête in te vullen.

De enquête staat afgedrukt in de IJsselberichten van de Huis aan Huis Reklamix van 6 juni 2018. Mensen kunnen deze enquête uitknippen, invullen en afgeven bij de balie van de gemeente in het Holstohus of opsturen naar de gemeente Olst-Wijhe, Postbus 23, 8130 AA Wijhe. De enquête kan ook digitaal worden ingevuld. Ga hiervoor naar www.olst-wijhe.nl/enqueteverkeerolst. De enquête kan worden ingeleverd tot 13 juni. De uitkomsten worden meegenomen met het advies voor het college van burgemeester en wethouders.

Lees ook

HVS: ‘De Tellegen voor huizen, niet voor winst’

RAALTE – De herontwikkeling van schoolterrein de Tellegen in Wijhe moet in het teken staan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.