tiende editie rinus michels toernooi bij rohda raalte

Naast de opzet van dit toernooi en het initiatief om de jeugdopleiding te eren, is het Rinus Michels Toernooi een prachtig eerbetoon aan de enige trainer die ons land ooit een Europese titel heeft bezorgd: Rinus Michels. Het is inmiddels 30 jaar geleden dat Oranje deze Europese titel won in Duitsland. De beroemde uitspraak van commentator Theo Reitsma ‘Dit is een goed stel, hoor!’, spreekt boekdelen. Met het Rinus Michels Toernooi wil de organisatie zijn naam laten voortleven.

De KNVB en de Coaches Betaald Voetbal reiken sinds 2004 de Rinus Michels Award uit voor de beste coaches en jeugdopleidingen. Rohda Raalte won in 2004 als eerste club in Nederland de Rinus Michels Award voor de beste jeugdopleiding in het amateurvoetbal. De Rinus Michels Award staat nu bekend als een stimuleringsprijs voor de jeugdopleiding in Nederland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.