Home / archiefcentraal / tennisvereniging t eierhuisje zoekt oud leden voor reunie

tennisvereniging t eierhuisje zoekt oud leden voor reunie

Een kleine 40 jaar geleden zijn enkele enthousiaste Broeklanders begonnen met tennissen op de asfalt parkeerplaats achter de eierhandel van Bouwhuis. In mei 1982 werd hieruit formeel een vereniging opgericht met de toepasselijke naam ‘ ’t Eierhuisje’, met een knipoog naar het alom bekende Melkhuisje. In 2002 is de vereniging onderdeel geworden van de ‘Sportvereniging Broekland’. In de jaren die volgden heeft de vereniging veel leden mogen verwelkomen en werd het een bloeiende vereniging met wisselende banen en plekken.Zo begonnen ze met een asfaltbaan bij eierhandel Bouwhuis, daarna speelden ze op gravel achter het voormalige Horsthuis en op dit moment met een kunstgrasbaan naast het nieuw gebouwde Horsthuis.

Enkele enthousiastelingen organiseren een reünie om nog eens na te praten over en terug te kijken op de vele tennisuurtjes, toernooien en clubkampioenschappen, waar het nodige plezier aan is beleefd. De reünie vindt plaats op 22 september 2018, bij de tennisbanen van Het Horsthuis in Broekland. Het begint om 18.00 uur. Iedereen die (jeugd-) lid is geweest, tennisles heeft gegeven en nu nog lid is, is van harte welkom. 

Opgeven kan via het e-mailadres: benblom56@gmail.com. Kosten voor deelname aan de reünie zijn 10 euro. De drankjes zijn voor eigen rekening. Ook is de organisatie nog op zoek naar beeldmateriaal.
Tastbaar beeldmateriaal kan ingeleverd worden bij Theo Marrissink, Pereland 7, 8107 BM Broekland. 
Digitaal beeldmateriaal kan gestuurd worden naar Jeannet ten Have, e-mailadres: ledenadministratie@eierhuisje.nl

Lees ook

COOP Crossloop in Luttenberg

LUTTENBERG – SC Luttenberg presenteert op zondag 19 december een nieuwe editie van de COOP …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.