Home / archiefcentraal / tennistoernooi tijdens midzomerfeest marienheem

tennistoernooi tijdens midzomerfeest marienheem

Het Tennistoernooi is een nieuw onderdeel dat toegevoegd wordt aan het programma van het Midzomerfeest in Mariënheem. Teams van 2 personen, mannen, vrouwen of gemixt, kunnen zich opgeven via www.midzomerfeest.nl. Het toernooi begint om 12.00 uur en eindigt om 15.30 uur. De verhuizing naar het dorp, en de nabijheid van Tennisclub Mariënheem, maakt dit nieuwe programma-onderdeel mogelijk.

Sportieve zaterdagmiddag
Stichting Midzomerfeesten Mariënheem heeft dit jaar een sportieve zaterdagmiddag op de planning staan. Behalve een tennistoernooi is er ook een voetbaltoernooi en een jeu de boules toernooi. Het is de bedoeling om al vroeg op de dag een gezellige sfeer te creëren.

Verdere verloop van de zaterdagmiddag
Alle toernooien duren tot 15.00 uur / 15.30 uur. Hierna wordt de jaarlijks wederkerende Bingo georganiseerd. Om het publiek gedurende het eind van de middag en begin van de avond op het terrein te houden, is besloten om een grote dorpsbarbecue te organiseren en verzorgt een DJ de muziek. Alle deelnemers van het tennistoernooi mogen hier vanzelfsprekend ook aan meedoen.

Lees ook

‘Als het rennerskwartier open gaat, staan de coureurs al in de rij’

Groen licht voor derde editie van Classic Race op Luttenbergring; wel met registratie aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.