tennistoernooi tijdens midzomerfeest marienheem

Het Tennistoernooi is een nieuw onderdeel dat toegevoegd wordt aan het programma van het Midzomerfeest in Mariënheem. Teams van 2 personen, mannen, vrouwen of gemixt, kunnen zich opgeven via staging2.midzomerfeest.nl. Het toernooi begint om 12.00 uur en eindigt om 15.30 uur. De verhuizing naar het dorp, en de nabijheid van Tennisclub Mariënheem, maakt dit nieuwe programma-onderdeel mogelijk.

Sportieve zaterdagmiddag
Stichting Midzomerfeesten Mariënheem heeft dit jaar een sportieve zaterdagmiddag op de planning staan. Behalve een tennistoernooi is er ook een voetbaltoernooi en een jeu de boules toernooi. Het is de bedoeling om al vroeg op de dag een gezellige sfeer te creëren.

Verdere verloop van de zaterdagmiddag
Alle toernooien duren tot 15.00 uur / 15.30 uur. Hierna wordt de jaarlijks wederkerende Bingo georganiseerd. Om het publiek gedurende het eind van de middag en begin van de avond op het terrein te houden, is besloten om een grote dorpsbarbecue te organiseren en verzorgt een DJ de muziek. Alle deelnemers van het tennistoernooi mogen hier vanzelfsprekend ook aan meedoen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.