Home / archiefcentraal / sv heeten jo11 ongeslagen kampioen

sv heeten jo11 ongeslagen kampioen

De kampioenswedstrijd was overigens al op zaterdag 26 mei. De ploeg uit Heeten won toen met 3-0 van Lemelerveld. De kinderen gingen vervolgens natuurlijk op een platte wagen door het dorp. Daarna volgde een huldiging in de kantine. Het feestje werd afgesloten met een frietje bij Dert13n.

SV Heeten JO11 bestaat uit: Senna Besten, Aiden Bosgoed, Noah Besselink, Finn Jansen of Holleboom, Cas Kotteman, Dylano Meijerink, Tim Reimert en Tristan Schoorlemmer. Het team wordt begeleid door Shannon Nijhof, Peter Reimert, Remco Meijerink en Ermanno Bosgoed.

Lees ook

Laurens Knippenborg ook volgend seizoen hoofdtrainer bij Rohda Raalte

RAALTE – Laurens Knippenborg zal ook in het seizoen 2021-2022 als hoofdtrainer verbonden blijven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.