start leaderproject duurzame accommodaties marienheem

De ondertekening met een feestelijk tintje vindt plaats in het Gemeenschapscentrum De Schalm.
Belangstellenden zijn van harte welkom. Nico Dijkman van Plaatselijk Belang Mariënheem: "Zo’n project kost behoorlijk wat voorbereidingstijd. We zijn hartstikke blij dat we met elkaar aan de slag kunnen om dit nu ook voor elkaar te krijgen voor het dorp"

Doel van het project is om gezamenlijk vier accommodaties in Mariënheem in 2018 te verduurzamen. Met de verduurzaming worden de energiekosten gedrukt voor de accommodaties die essentieel zijn voor de leefbaarheid van het dorp.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.