Home / Algemeen / standhouders gevraagd voor 50e oudhollandse markt

standhouders gevraagd voor 50e oudhollandse markt

Het belooft een geweldige editie te worden, want op dit moment hebben zich standhouders van al meer dan zestig kramen aangemeld! Dit jaar zijn er nieuwe toevoegingen zoals de Kofferbak Verkoop. Ook is er genoeg te doen voor de kinderen met elke woensdag een show van Magic John. De Oudhollandse markten worden gehouden op woensdag 25 juli, 1, 8 en 15 augustus van 18.30 tot 21.30 uur. Mocht u vragen of interesse hebben om met uw kraam deel te nemen, neem dan contact op via: penningmeester@pblemele.nl.

Lees ook

Steven, Ilvar en Luna winnen paasactie Gastvrij Wijhe

WIJHE – Maar liefst 118 gouden paaseieren lagen de afgelopen weken in de etalages of …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.