singles borrelen op terras buitengewoon lekker

Het singlescafé is gericht singles van boven de 45 jaar. “In februari waren we ook hier met het singlescafé, waar we ruim 85 enthousiaste bezoekers mochten ontvangen. Het was koud en de alleenstaanden zaten gezellig rondom de open haard, aan de stamtafel en in de zitjes te kletsen, te lachen en nieuwe contacten te leggen. Dat is ook het doel. Het is géén avond om te daten, maar om te ontmoeten en te borrelen. Geheel ontspannen en zonder verplichtingen. Geen spelletjes of speeddaten.”

De entree gaat via het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. “Wij ontvangen de mensen persoonlijk. Al wandelend en rondkijkend door het Buitencentrum komen ze in het restaurant van Haikanoes Dubbelman. De inrichting van is sterk op de natuur gebaseerd, waar gebruik is gemaakt van het hout uit het omliggende bos. Zo ook het terras, met uitzicht op het bos. De singles gaan zich hier nestelen onder het genot van een kopje koffie, onder de schaduwdoeken. De ligging van he terras is geheel privé, vooral ’s avonds, er zijn dan geen andere gasten.”
Buitengewoon Lekker is te vinden aan de Grotestraat 281 in Nijverdal. Vooraf aanmelden is niet nodig. De entree bedraagt 12,50 euro, inclusief koffie en hapjes. De deuren gaan open om 20.30 uur. Voor meer info kan men bellen met Dating Oost, tel. 0546-492899 of neem een kijkje op staging2.datingoost.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.