Home / archiefcentraal / schoenen van pekkeriet stopt

schoenen van pekkeriet stopt

“Je bedenkt vooraf waar je naar toe wilt met de winkel, waar je wilt staan na zoveel jaar”, vertelt Jeannette. “Elk jaar bekijk je weer of dat nog het geval is. De zaak bracht niet meer dat wat ik voor ogen had. Nu is het tijd is voor iets anders.” Samen met haar personeel is ze inmiddels begonnen met de uitverkoop voor vaste klanten. “We willen hen ook hartelijk danken voor het vertrouwen dat ze in ons hadden. We hebben altijd zoveel plezier gehad in het omgaan met mensen, een gezellig praatje, een kopje koffie als ze even moesten wachten en samen zoeken naar de juiste schoenen. Gelukkig heb ik ook altijd kunnen rekenen op geweldige medewerkers. We zullen elkaar gaan missen. Maar zover is het nog niet.”

Lees ook

Fietstocht door Duursche Waarden

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op zondag 8 augustus een fietstocht door de Duursche Waarden. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.