saxofonist treedt op ad colen in klein koninkrijk

Waar de melodie van een jazzstandard een leidraad is om te improviseren; zo zijn ritmes, melodieën en klanken van de vogels dat ook. “Het geluid van vogels in combinatie met klanken in het bos inspireert me”, zo zegt Colen, die al jaren vogelzang bestudeert en die verwerkt tot composities.

Ads band bestaat verder uit Mike Roelofs (Fender Rhodes/Wurlitzer/piano), Dion Nijland (contrabas), Yonga Sun (drums) en Rogier Hornman (cello). Aanvang is om 20.30 uur en de entree bedraagt 15 euro. Reserveren kan via info@kleinkoninkrijk.nl of tel. 0570-560670. Huiskamerpodium Klein Koninkrijk is te vinden aan de Benedendijk 78 in Olst.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.