ruesen nieuwe voorzitter raad van toezicht hoftheater

Het HOFtheater in Raalte heeft in Genio Reusen een opvolger gevonden van Johan Supér. Hij is als voorzitter van de Raad van Toezicht aangesteld na een openbare sollicitatieprocedure. De 62-jarige Ruesen woont sinds 1981 in Raalte en is momenteel werkzaam als lid van de centrale directie van het Bonhoeffercollege in Enschede.

Genio Ruesen: “Vanuit mijn onderwijsachtergrond vind ik het heel belangrijk dat er in een plaats als Raalte een theatervoorziening is, zodat scholieren kennis kunnen maken met toneel, muziek, dans en cabaret. Voor de inwoners van Salland is het prettig om niet altijd naar Deventer of Zwolle te hoeven en dichtbij huis in een kleinschalig theater met een eigen sfeer cultuur kunnen halen. De laatste jaren is het HOFtheater enorm gegroeid en het aanbod steeds gevarieerder geworden, dat is een mooie ontwikkeling. Ik ben daarom ook blij om door mijn toetreden tot de Raad van Toezicht een kleine bijdrage te leveren aan het behoud van dit unieke theater voor Raalte en Salland, dat vooral door vrijwilligers, medewerkers en een directeur-bestuurder geleid wordt.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.