Home / archiefcentraal / rohda raalte o19 1 naar finale nacompetitie

rohda raalte o19 1 naar finale nacompetitie

Hiermee verzekerde het team van trainer Hans Nijboer zich van de finalewedstrijd om promotie naar de derde divisie. Deze wedstrijd zal aanstaande zaterdag 16 juni om 15.00 uur worden gespeeld tegen het hoogste jeugdteam van FC Meppel / Alcides (combinatie). Afgelopen zondag nog verloor Rohda Raalte de halve finalewedstrijd om promotie naar de Hoofdklasse van Alcides. Aan het vlaggenschip van de jeugd, onder 19-1, de kans om voor die nederlaag iets van revanche te nemen.

Lees ook

PLUS Van den Hoven hoofdsponsor jeugd bij SC Overwetering

OLST – PLUS Van den Hoven in Olst is vanaf volgend sportseizoen de hoofdsponsor van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.